Rezept: |

Rezept drucken
|

ins Rezeptbuch legen
|

als email versenden
|

MealMaster - Ansicht
|

Rezept als PDF
|

Rezept benoten
|

Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
1/3 Tasse | Peanut Butter (any variety) |
2 Teelöffel | soy sauce |
2 Teelöffel | honey |
1 Teelöffel | chilli powder |
3 Teelöffel | water |
2 Teelöffel | lemon juice |
2 | Cloves Garlic finely minced |
1 Prise | Crushed dried Red Pepper |
Garnish: finely chopped peanuts and dash of paprika, optional.
Stir peanut butter and water into a paste and add other ingredients, mixing well. Spoon into serving bowl. Garnish.
Makes 2/3 cup
This dip is perfect with bland crackers, or with a variety of fresh vegetables, such as carrots, broccoli, green or red pepper, or cauliflower.
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
|