Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Beef Burgundy Stew
Zutaten für 2  Menge anpassen
die Zutaten:
bacon sliced
1/2 TeelöffelInstant beef bouillon
1/2 x ca. 450 gStew meat, 1/2-inch cubes
1/4 Tassered wine dry
Small whole fresh mushrooms
4 Teelöffelflour unbleached
1/4 TeelöffelDried basil, crushed
7 1/2 x ca. 30 gCanned tomatoes, cut up
1/2 TasseFrozen pearl onions
die Zubereitung:

In a 1-quart casserole micro-cook bacon, loosely covered, on 100% power for 2 to 2 1/2 minutes or until done. Drain bacon, reserving drippings in casserole. Crumble bacon and set aside. Stir flour, bouillon granules, and basil into drippings. Add beef, Undrained tomatoes, and wine; mix well. Micro-cook, covered, on 100% power for 2 minutes. Micro-cook, covered, on 50% power for 15 minutes, stirring twice. Stir in onions and mushrooms. Micro-cook, covered, on 50% power for 12 to 18 minutes or til meat and vegetables are tender, stirring twice. Sprinkle crumbled bacon atop and serve.


Anmerkungen zum Rezept: