Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Cheddar Date Nut Loaf
Zutaten für 4  Menge anpassen
die Zutaten:
8 x ca. 30 gDates finely chopped
3/4 TasseWater boiling
1/4 Teelöffelsalt
1/2 TasseSugar granulated
4 x ca. 30 gCheddar md, shredded
2 Teelöffelbutter
1 3/4 TasseUnbleached flour; sifted
1 TeelöffelBaking soda
Egg; lg, well beaten
1 Tassewalnuts chopped
die Zubereitung:

Preheat the oven to 325 degrees F. Place the dates and butter in a small bowl and pour the boiling water over them. Let stand for 5 minutes. Stir the dry ingredients together in a large bowl. Add the date mixture, egg, cheddar and nuts. Mix until just blended and spoon the mixture into a well greased 9 X 5-inch loaf pan. Let stand for 20 minutes. Bake for 50 to 60 minutes in the preheated oven or until a wooden pick inserted in the center of the loaf comes out clean. Turn out onto a rack and cool before slicing. Note: The flavor improves is the bread stands overnight before serving.


Anmerkungen zum Rezept: