Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Peppermint Cheesecake
Zutaten für 10  Menge anpassen
die Zutaten:
1 TasseChocolate wafer crumbs
Env. unflavored gelatin
16 x ca. 30 gSoft philly cream cheese
1/2 Tassemilk
1 TasseWhipping cream whipped
3 TeelöffelMargarine melted
1/4 Tassewater cold
1/2 Tassesugar
1/4 TasseCrushed peppermint candy
3 x ca. 30 gMilk chocolate candy *
die Zubereitung:

* Milk chocolate should be milk chocolate candy bars and they shoud be finely chopped. ~- ~- Combine crumbs and margarine; press onto bottom of 9-inch springform pan. Bake at 350 degrees F., 10 minutes. Cool. Soften gelatin in water; stir over low heat until dissolved. Combine cream cheese and sugar, mixing at medium speed on electric mixer until well blended. Gradually add gelatin, milk and peppermint candy, mixing until blended, chill until slightly thickened but not set. Fold in whipped cream and chocolate. Pour over crust. Chill until firm. Garnish with additional whipped cream combined with crushed peppermint candies, if desired.


Anmerkungen zum Rezept: