Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Sambuca Romana Jam
Zutaten für 1  Menge anpassen
die Zutaten:
5 TasseCrushed, fresh blueberries
1/2 Tassewater
2 1/2 Tassesugar
10 Coffee beans per jar
1 Teelöffellemon rind grated
1/2 TasseSambuca romana
Box light fruit pectin
die Zubereitung:

Mix 3/4 c sugar and pectin together. Stir into blueberries, lemon rind, water, and Sambuca in a heavy saucepan. Cook over high heat, stirring constantly, until mixture comes to a hard boil. Stir in remaining sugar. Bring to a rolling boil, still stirring constantly. Boil for 1 minute. Remove from heat. Skim off foam with metal spoon. Place 10 coffee beans in each jar. Immediately pour jam into hot sterilized jars and vacuum seal. Makes 5 1/2 pint jars.

Preserves, Judith Choate


Anmerkungen zum Rezept: