Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Batter-Dipped Fondue Meatballs
Zutaten für 12  Menge anpassen
die Zutaten:
1 1/2 x ca. 450 gGround Chuck 1 ea Egg; Large
1/4 TasseBread Crumbs; Dry 2 T Beer Or Apple Juice
1 TeelöffelGarlic Salt 2 c Salad Oil
1/2 TasseButter;Do Not UseMargarine, * Frothy Batter
1 TasseBiscuit Baking Mix; Bisquick 1/2 c Beer Or Apple Juice
Egg; Lg Mustard Sauce
1/2 TasseMayonnaise Or Salad Dressing 2 T Mustard; Prepared
1 TeelöffelOnion; Finely Chopped Horseradish Sauce
1/2 TasseDairy Sour Cream 1 T Horseradish
1/8 TeelöffelWorcestershire Sauce
die Zubereitung:

* Note: You can omit the butter and increase the salad oil to 2 1/2 ~- Mix the meat, egg, bread crumbs, beer and garlic salt. Shape the mixture into 3/4-inch balls. Prepare the frothy batter. Heat the oil and butter in a metal fondue pot to 375 degrees F. Spear the meatballs with a fondue fork, dip into the batter and cook in the hot oil to the desired doneness, about 2 minutes. Serve with both sauces.

Frothy Batter: Mix all of the ingredients with a fork. (Batter will be slightly lumpy.) Mustard Sauce And Horseradish Sauce: Mix all the ingredients together and refrigerate until serving time.


Anmerkungen zum Rezept: