Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Chicken Parmesan
Zutaten für 6  Menge anpassen
die Zutaten:
1/3 Tasseparmesan grated
Chicken breast, *
1 Teelöffelmargarine
1/2 TasseMilk, skim
1 TeelöffelPimiento chopped
1/4 Teelöffelitalien seasoning crushed
1/4 Tassegreen onion sliced
1 Teelöffelall-purpose flour
5 x ca. 30 gSpinach, frozen **
die Zubereitung:

* chicken breast, (about 2 1/4 pounds total), skinned, boned, and halved ** 1/2 of a 10-ounce package frozen chopped spinach, thawed and drained ~- Per Serving: 202 cal., 30g Pro., 4g Carbo., 7g fat, 77mg Chol., In a small mixing bowl combine cheese and Italain seasoning. Roll chicken pieces in cheese mixture to coat lightly; set remaining cheese mixture aside.

Arrange pieces in an 8x8x2-inch baking dish. In a small saucepan cook onion in hot margarine till tender. Stir in flour; add milk all at once. Cook and stir till bubbly; stir in drained spinach and pimiento. Spoon spinach mixture over chicken; sprinkle with remaining cheese mixture.

Bake, uncovered, in a 350F oven for 30 to 35 minutes or till tender.


Anmerkungen zum Rezept: