Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
8 | Sardine Fillets;Boned & Skin |
2 Esslöffel | mayonnaise |
1 Esslöffel | parsley fresh, chopped |
1 Tasse | sour cream |
1 Esslöffel | Green Onion; Chopped, * |
1/4 Teelöffel | lemon juice |
* Use both the green and white parts of the green onion when you chop it. +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ Mash the skinned sardine fillets with a fork and blend in the sour cream and mayonnaise, blending well. Add the rest of the ingredients and blend well. Cover and chill.
Suggested Dippers: Broccoli, Cabbage, Cherry Tomatoes, Carrots, Pita Triangles, Cocktail Rye Bread, Water Crackers
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
|