Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
1 x ca. 450 g | ground beef |
1/2 Tasse | Celery thinly sliced |
1/3 Tasse | green pepper chopped |
1/4 Tasse | water |
1 Teelöffel | mustard prepared |
1/2 Tasse | Onion; Chopped, 1 Md. |
2 Tasse | Cabbage shredded |
3/4 Tasse | catsup |
1/4 Teelöffel | salt |
8 | Hamburger Buns; * |
* Hamburger buns should be split and toasted. ~- Cook and stir the meat, onion and celery in a large skillet until the meat is brown. Drain off the excess fat. Stir in the cabbage, green pepper, catsup, water, salt, and mustard and heat to boiling, stirring occasionally. Reduce the heat and cover. Simmer until the vegetables are tender, about 25 minutes. Spoon the mixture onto the bottom halves of the buns and top with the remaining halves.
For Sloppy Joes, omit the cabbage and salt.
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
|