Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Basic Green Sauce
Zutaten für 8  Menge anpassen
die Zutaten:
1 TasseOnions; Chopped, 2 Med.
10 x ca. 30 gspinach fresh, chopped
4 x ca. 30 gGreen Chiles; Chopped, 1 cn
1 TeelöffelOregano Leaves; Dried
2 Tassedairy sour cream
1/2 Tassevegetable oil
1/2 x ca. 450 gTomatillos; Coarsely Chopped
Cloves garlic crushed
1 Tassechicken broth
die Zubereitung:

Cook and stir onions in oil in a 3-quart saucepan until tender. Stir in remaining ingredients except broth and sour cream. Cover and cook over medium heat for 5 minutes, stirring occasionally. Place mixture in food processor workbowl fitted with steel blade or in a blender container; cover and process until smooth, about 1 minute. Return mixture to saucepan; stir in broth. Heat to boiling; reduce heat. Simmer uncovered for 10 minutes. Stir in sour cream. Cover and refrigerate any remaining sauce.


Anmerkungen zum Rezept: