Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Beer Soup With Cheese
Zutaten für 4  Menge anpassen
die Zutaten:
1/2 TasseOnion; Chopped, 1 Medium 2 T Margarine Or Butter
12 x ca. 30 gBeer; Any Brand, 1 Btl/can 1/2 c Carrot; Finely Chopped
1/2 TasseCelery; Finely Chopped 2 c Chicken Broth
1 TeelöffelSalt 1 t Cumin; Ground
1/4 TeelöffelNutmeg; Ground 1 x Cloves; Ground, Dash of
Pepper; Dash Of 1 c Dairy Sour Cream Garnish
1 TasseCheese; *
die Zubereitung:

* Use Cheddar Or Monterrey Jack cut into 1/4-inch Cubes. (4 oz) ~- Cook and stir onion in margarine in 2-quart saucepan until tender. Stir in beer, carrot and celery. Heat to boiling; reduce heat. Cover and simmer 10 minutes. Stir in remaining ingredients except sour cream and cheese. Heat to boiling; reduce heat. Cover and simmer for 30 minutes. Remove from heat; stir in sour cream. Sprinkle with cheese.


Anmerkungen zum Rezept: