Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Chicken Breasts With Rice
Zutaten für 4  Menge anpassen
die Zutaten:
Jar (2 1/2 oz) Dried Beef
Onion small, chopped
2 Tasserice cooked
Jar (1 oz) Pine Nuts (opt.)
1/2 Teelöffelsalt seasoned
Med. Stalks Celery, Chopped
1 Teelöffelbutter or margarine
2 Teelöffelparsley chopped
1 1/2 x ca. 450 g(2 Med.) Chicken Breasts *
paprika
die Zubereitung:

* Have the butcher bone and cut each breast in to halves.

Snip beef into small pieces. Cover and microwave beef, celery, onion and margarine in 2-Qt casserole on high (100%) until onion is crisp tender, 3 to 4 minutes. Stir in rice, parsley, and pine nuts.

Arrange chicken breasts skin sides up and thickest parts ot outside on rice mixture. Sprinkle with seasoned salt and paprika. Cover and microwave 5 minutes; turn casserole one half turn. Microwave until chicken is done, 8 to 11 minutes.


Anmerkungen zum Rezept: