Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Beurre Maitre D'hotel
Zutaten für 1  Menge anpassen
die Zutaten:
1/4 x ca. 450 gSweet butter
1 TeelöffelFresh lemon juice (amount may be doubled)
1 EsslöffelFreshly minced parsley
1/2 TeelöffelSalt
1/2 TeelöffelFreshly ground pepper
die Zubereitung:

This basic recipe is very good as it is, but variations using different fresh herbs (minced shallots or garlic, mustard, horseradish, and so forth) are just as wonderful.

Soften The Sweet butter. Mix in fresh lemon juice, freshly minced parsley, salt and freshly ground pepper.

Peter Kump - Prodigy Guest Chefs Cookbook


Anmerkungen zum Rezept: