Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Chicken Arabian Style
Zutaten für 4  Menge anpassen
die Zutaten:
4 grossChickenthigs
300 GrammPepper, green + red
100 GrammOnions
200 GrammMushrooms
100 GrammCorn
300 GrammTomatoes
1/2 kleinGarlic, clove of
200 Cc Tomato-juice
2 EsslöffelSalt
1 EsslöffelPepper
2 TeelöffelCumin
2 EsslöffelSumach
1 TeelöffelKardamom
1 EsslöffelCurry
1 EsslöffelSoy-Sauce
1 TeelöffelChilli-Sauce, sweet
die Zubereitung:

Salt and pepper the chickenthigs and fry in pan til they become brown. Peel tomatoes, cut pepper, mushrooms and tomatoes in pcs. Of 3 cm, cut onions in rings. Give all vegetables in a large oven-mould, add the chicken and press into til the surfaces are equal. Give all spices into the tomato-juice and mix well. Pour the juice over the mould. Bake in preheated oven at 175 °C for 60 Minuten Non-muslims can add a glas (200 cc) of dry white wine after 50 min.

To serve with rice.


Anmerkungen zum Rezept: