Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Sauerbraten (Sweet Sour Beef)
Zutaten für 6  Menge anpassen
die Zutaten:
3 1/2 x ca. 450 gBottom Round
2 TasseWine Vinegar (heated)
2 TasseWater
1 1/2 TeelöffelSalt
2 EsslöffelParsley
1 TeelöffelPepper
2 EsslöffelSugar
Onion, sliced
Bay Leaf
3 EsslöffelButter
2 EsslöffelFlour
2 EsslöffelCold water
1 TasseBeef Stock
Gingersnaps
die Zubereitung:

Heat 2 cups water, and vinegar together until hot. Place meat in crock covered with vinegar and water. [Do Not use a metal pot!] Add salt, parsley, pepper, sugar, and onion. Cover and refrigerate for 3 days, turning daily. Drain marinade and reserve. Lightly flour meat. Brown well in butter in kettle. Add onion slices and 3 cups marinade. Cover and simmer until tender. Remove meat to a hot serving dish and keep warm. Skim fat off liquid. Mix flour and water and stir into pan. Add stock,


Anmerkungen zum Rezept: