Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Basic Vegetable Stock
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
Heads of celery
2 grossOnions
Carrots bunch of parsley stalks
10 TasseWater
die Zubereitung:

Clean and prepare the vegetables, chop coarsley and boil in the water for 30 mins. Leave to cool, then puree the mixture and pass it through a sieve. Discard the vegetable debris and store the stock in a sealed container in the frige. Note: It will keep happily for a couple of weeks, or may be frozen for up to 3 months. I love cookbooks!!

Formatted by Sü Smith, S.Smith34, TXFT40A@Prodigy. Com using Mmconv.


Anmerkungen zum Rezept: