Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Beef and Macaroni Chili
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 TasseMacaroni, raw
1/2 x ca. 450 gGround beef
1/2 TeelöffelGarlic powder
1 TeelöffelChilipulver
1 PriseSalt
1 PrisePepper, freshly ground
1 DoseTomato soup
1 x ca. 30 gMozzarella cheese 15% mf
die Zubereitung:

Cook macaroni about 7 minutes. Brown meat in largest saucepan and drain off all fat. Add garlic, chili powder, salt and pepper. Mix well and cook on low about 5 minutes. Add cooked macaroni and tomato soup. Heat thoroughly. Just before serving add grated cheese. Cover and heat until cheese melts.

Estimated 3 protein, 1 1/2 starch, 1 fruit & veg.

and Love It!

Leftovers are good reheated the next day and can be frozen. Favorite quick recipe of Elizabeth Rodier and family.


Anmerkungen zum Rezept: