Rezept: |

Rezept drucken
|

ins Rezeptbuch legen
|

als email versenden
|

MealMaster - Ansicht
|

Rezept als PDF
|

Rezept benoten
|

Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
1/4 x ca. 450 g | white chocolate pieces |
4 Esslöffel | butter unsalted |
3 Esslöffel | rum light |
3 | egg yolks |
1/2 Tasse | cream |
3 | Egg whites sauce |
4 Esslöffel | butter unsalted |
1/4 Tasse | milk |
1/4 Tasse | heavy cream |
1/2 x ca. 450 g | chocolate Semisweet |
To Make The Mousse, place white chocolate pieces in a large bowl with butte This must be done slowly. Meanwhile, beat egg yolks in a large bowl of an e Return to mixer bowl. When chocolate is melted, stir with a wooden spoon un Fold into mixture. Pour into a lightly oiled 8-inch spring form pan. Refrig
To serve, cut into pieces and place on cold plates. Drizzle a small amount
Chocolate Sauce: Melt chocolate in top of a double boiler. Stir in unsalt
alt. Creative-cooking by Judi M. Phelps.
Internet: jphelps@shell. Portal. Com or juphelps@delphi. Com
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
|