Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Pickled Mushrooms
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
4 x ca. 450 gmushrooms small
4 Tassewater boiling
1 1/2 Teelöffelsalt
Marinade
1 3/4 Tassewater
15 peppercorns
bay leaves
2 1/2 Teelöffelsalt
3/4 Tassesugar
3/4 Tassevinegar
die Zubereitung:

Cut the mushroom stems off at the cap level. Place the heads in boiling salted water. Simmer till they sink to the bottom. Strain. Boil marinade water with peppercorns and bay leaves for 30 minutes. Add salt and sugar. Stir till dissolved. Add the vinegar, bring to a boil. Place the mushrooms in small jars. Cover with hot marinade. Close the jars. Keep refrigerated. Use for canapes and salads, or as appetizers. Yields 4 1 fluid pint jars.


Anmerkungen zum Rezept: