Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Bean Curd with Ginger
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
Pads tofu
Tree ears
2 Esslöffelpeanut oil
1 Esslöffelginger finely chopped
1 1/2 Esslöffelgarlic finely chopped
3/4 Tassescallions Chopped
1 TeelöffelHot chilies, chopped
1/2 TasseCooked fresh peas
1 Teelöffelsugar
1 Esslöffelred wine vinegar
1 Teelöffelsesame oil
die Zubereitung:

Cut tofu into 1/2 inch cubes. Soak tree ears in warm water till soft. Drain & chop coarsely. Heat oil in a wok & when very hot add ginger, garlic & scallions. Add tofu, stirring quickly. Add tree ears, chilies & peas. Stir. Add sugar & vinegar & toss. Spoon mixture into a serving dish & sprinkle with sesame oil. Serve over rice.

"Vegetarian Times Cookbook"


Anmerkungen zum Rezept: