Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
4 Tasse | Cooked Am Beans (Adzuki Beans, Pinto Beans, Kidney Beans, Black Beans, Anasazi Beans) |
2 Tasse | Water or stock |
2 Esslöffel | lime juice |
4 Teelöffel | olive oil |
2 klein | Onions finely chopped |
2 Teelöffel | chilli powder |
2 Teelöffel | Sea salt; Or... |
2 Esslöffel | Tamari soy sauce |
Simmer all ingredients until thick. Garnish with plain yogurt.
To Cook Beans: Rinse beans. Cook 2 cups beans in 5 cups water. Bring water to a boil. Add beans. Turn temperature to low or simmer.
Cover with heavy lid. Simmer 2 to 3 hours until tender. Do Not season until beans are done.
cloves, 2 stalks of celery chopped, until barely tender. Add to soup and simmer.
permission of Arrowhead Mills, Inc. Electronic format courtesy of: Karen Mintzias
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
|