Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Basic Lemonade
Zutaten für 10 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
Makes 2-1/2 Quarts
Lemons
1 Tassesugar
8 TasseIce water
1 Tassewater boiling
die Zubereitung:

Squeeze juice from lemons into a bowl. Set lemon rinds aside; strain lemon juice into a large pitcher. Add sugar and ice water; stir until sugar is dissolved. Set aside. Place lemon rinds in a bowl and add boiling water. Let stand until water is cold. Discard rinds, add water to picher and stir well. Refridgerate until well chilled. From Sheila Buff and Judi Olstein, "The New Mixer's Guide to Low-Alcohol & Nonalcoholic Drinks." Published By HPbooks, Inc., 1986,

(501)521-8920þ


Anmerkungen zum Rezept: