Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
1/2 Tasse | water |
2 Tasse | white bread flour |
3/4 Teelöffel | salt |
1/2 Tasse | cherries dried |
1/3 Tasse | Cherry yogurt, low fat |
2 Esslöffel | Applesauce, unsweetened |
2 Teelöffel | brown sugar |
1 1/2 Teelöffel | Fast rise yeast ***Or*** |
2 Teelöffel | dry yeast active |
3/4 Tasse | water |
3 Tasse | white bread flour |
1 1/4 Teelöffel | salt |
3/4 Tasse | cherries dried |
1/2 Tasse | Cherry yogurt |
1/4 Tasse | Applesauce, unsweetened |
1 Esslöffel | brown sugar |
2 Teelöffel | Fast rise yeast ***Or*** |
3 Teelöffel | dry yeast active |
This sweet bread, featuring choice dried Bing cherrys (or any other kind), is surprisingly versatile. You can use it in lieu of raisin bread for french toast, or serve it warm with cream cheese and honey for a dessert bread. The applesauce and yogurt contribute a refreshing moistness to this light loaf.
+++ regular loaf yields about 8 slices, large about 12 slices Success Hints: ~-
Use low fat fruited yogurt.
Add the dry cherries whole. If you want whole cherries, add them at the beep in the fruit/nut cycle.
This recipe can be used with the regular and rapid bake cycles.
Cholesterol: 0.3 mg Carbohydrates: 86% Sodium: 172 mg. Fat: 2% - from Electric Bread, by Innovative Cooking Enterprises Po Box 240888, Anchorage, Alaska 99524-0888
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
|