Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Pepper Biscuits
Zutaten für 16 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
2 1/2 Tasseflour
1 Esslöffelbaking powder
1/2 Teelöffelsalt
1 EsslöffelCoarse black pepper
1/2 TeelöffelBaking soda
3/4 Tasseshortening
1 TasseButtermilk (1 tb lemon/milk)
die Zubereitung:

Suggestions: substitute 1 tbsp chopped fresh sage (1 tsp dry) for the pepper, or use 1/4 cup grated cheese. These freeze well. Reheat and serve warm.

Preheat oven to 450F. Stir together 2 cups of flour with baking powder, salt, pepper, and baking soda into a bowl. Cut in the shorting with a pastry blender or fork. Add the buttermilk (or milk soured with lemon juice) to make a soft dough, mixing just until the dough holds together.

Flour your hands. Pull off a piece of dough the size of a biscuit and dip the wet edge into the extra flour. Then roll or pat into a biscuit. Place, slightly touching, on a lightly greased baking sheet. Bake until golden brown about 8 minutes.

Rodier 6/93


Anmerkungen zum Rezept: