Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Sausage Gravy
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1/4 x ca. 450 gSpicy bulk sausage
1/4 Tasseall-purpose flour
2 Tassemilk
1/2 Teelöffelsalt
1/4 Teelöffelpepper ground
die Zubereitung:

Serve over hot biscuits for a Southern-style breakfast.

1. Cook sausage in medium saucepan over medium heat until browned, stirring to crumble.

2. Drain off all fat except about 2 tablespoons. Star in flour. Cook, stirring constantly, until thickened and bubbly.

3. Gradually whisk in milk, salt and pepper. Cook, stirring constantly, until thickened and bubbly, about 5 minutes.


Anmerkungen zum Rezept: