Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Lemon Delight Cheesecake
Zutaten für 10 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 1/2 Tassegraham cracker crumbs
1/4 Tassesugar
1/2 TasseMargarine melted
Env. Unflovored Gelatin
1/3 Tassewater cold
1/3 Tasselemon juice
Large Eggs, Separated
1/2 Tassesugar
1 Teelöffellemon peel grated
16 x ca. 30 gCream Cheese, Softened*
die Zubereitung:

* Or use 2 8-oz containers of Philly soft cream cheese. ~- ~- Combine crumbs, sugar and margarine; reserve 1/2 cup. Press remaining onto bottom of 9-inch springform pan. Soften gelatine in water, stir over low heat until dissolved. Add juice, egg yolks, 1/4 cup sugar, and peel; cook, stirring constantly, over medium heat, 5 minutes. Gradually add to cream cheese, mixing at medium speed on electric mixer unitl well blended. Beat egg whites, until foamy; gradually add remaining sugar beating until stiff peaks form. Fold into cream cheese mixture; pour over crust. Top with reserved crumbs; chill until firm.


Anmerkungen zum Rezept: