Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Five Flavor Cake
Zutaten für 12 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 Tassebutter
1/2 TasseCrisco
3 Tassesugar
eggs
3 Tasseflour
1 Teelöffelbaking powder
1 Tassemilk
1 TeelöffelCoconut extract
1 TeelöffelButter extract
1 Teelöffellemon extract
1 TeelöffelRum Extract
1 Teelöffelvanilla
Glaze
1 Tassesugar
1/2 Tassewater
1 Teelöffelvanilla
1 Teelöffellemon extract
1 TeelöffelButter extract
1 TeelöffelCoconut extract
1 TeelöffelRum Extract
die Zubereitung:

Cream together butter or margarine, and Crisco, and sugar. Add eggs, one at a time, beating well after each. Sift together flour and baking powder. Add flour and mikl alternately to batter. Add flavorings and beat well. Bake at 350 F in a bundt pan for 1 hour and 15 minutes. For Glaze: Combine sugar, water and flavorings in saucepan. Bring to a boil. Pour half over the cake while it is still in the pan. Keep other half warm. When first half of glaze has been absorbed, dump cake out of pan and pour remaining mixture over cake to keep moist.


Anmerkungen zum Rezept: