Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
1/2 Tasse | butter |
2 x ca. 30 g | Chocolate, 2 sqrs (unsweet) |
1 Tasse | Sugar, granulated (C&H?) |
2 | eggs beaten |
1 Teelöffel | Vanilla extract, pure |
1/2 Tasse | all-purpose flour |
1/4 Teelöffel | salt |
1 Tasse | Walnuts coarsely chopped |
1 Tasse | Dates or raisins, c-chopped |
Melt the butter and chocolate together over hot water in a double boiler.
When melted, remove from heat and add the other ingredients in the order given.
Spread in a buttered 8 or 9" pan and bake in a 325 degree oven for 20-25 minutes. The brownies should still be soft when taken from the oven.
Mark into small squares at once, but let cool before removing from the pan.
Makes 3 dozen, 1-1/2" squares. Store in tight tin box.
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
|