Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Best-ever Brownies
Zutaten für 36 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1/2 Tassebutter
2 x ca. 30 gChocolate, 2 sqrs (unsweet)
1 TasseSugar, granulated (C&H?)
eggs beaten
1 TeelöffelVanilla extract, pure
1/2 Tasseall-purpose flour
1/4 Teelöffelsalt
1 TasseWalnuts coarsely chopped
1 TasseDates or raisins, c-chopped
die Zubereitung:

Melt the butter and chocolate together over hot water in a double boiler.

When melted, remove from heat and add the other ingredients in the order given.

Spread in a buttered 8 or 9" pan and bake in a 325 degree oven for 20-25 minutes. The brownies should still be soft when taken from the oven.

Mark into small squares at once, but let cool before removing from the pan.

Makes 3 dozen, 1-1/2" squares. Store in tight tin box.


Anmerkungen zum Rezept: