Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
2 Esslöffel | butter or margarine |
2/3 Tasse | Undilutecd Evaporated Milk |
1 1/2 Tasse | sugar granulated |
1/4 Teelöffel | salt |
2 Tasse | (4 ounces) miniature marshmallows |
1 1/2 Tasse | Semi-Sweet Chocolate Morsels |
1 Teelöffel | Vanilla etract |
1/2 Tasse | Chopped pecans or walnuts |
BuHer 8-inch square pan. In medium saucepan, combine butter, evaporated milk, sugar and salt. Bring to a boil over medium heat, stirring constantly. Boil 4 to 5 minutes, stirring constanUy; remove from heat. Stir in marshmallows, morsels, vanilla and nuts. Stir vigorously for 1 minute or until marshmallows melt completely. Pour in pan. Cool and cut into squares. Hint For a thicker fudge, use a 7x5-inch loaf pan. (Makes 2 pounds)
[70007, 3367] Treats.Txt/Asc Bytes: 4334, Count: 34, 15-Dec-92
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
|