Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Beef Corn Casserole
Zutaten für 1  Menge anpassen
die Zutaten:
4 Esslöffeloil
18 x ca. 30 gBeef roast, not to lean
cloves garlic
onions
2 TeelöffelPaprika Hot
pepper red
pepper green
9 x ca. 30 gcarrots
Leek
2 ca. 1 LiterBroth, clear
2 Tasserice
2 DoseCorn, whole cernel
1/2 Teelöffelsalt
1 Teelöffelpepper
1 Bundparsley chopped
die Zubereitung:

1.Let the oil get hot in a big pot; cut the meat into cubes and brown in the oil for about 20 minutes. 2.In the meantime; peel onion and clove and chopped finely. 3.Clean the leek, carrots and the peppers and dice finely. 4.Add the vegetables to meat and saute shortly and pour in the broth.

Let come to a boil, and add the rice and let it all simmer 20 minutes. 5.Add the corn and let simmer for another 10 minutes. Season to taste and add the parsley.Serve with a hearty bread. Recipe by Bollerix Translated by Brigitte Sealing Cyberealm Bbs 315-786-1120


Anmerkungen zum Rezept: