Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Sauerkraut Casserole
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 x ca. 450 gItalian sausage, mild cut into 1-inch slices; Or one lb pork chops, browned
1 grossOnion chopped
Apples; peeled and quartered
1 PackungSauerkraut; undrained, 32 oz
1 Tassewater
1/2 Tassebrown sugar
2 TeelöffelCaraway seed
die Zubereitung:

In a skillet, cook sausage and onion until sausage is brown and onion is tender; drain. If using pork chops, brown and partially cook for about 10 minutes.

Stir in apples, sauerkraut, water, brown sugar and caraway seed. Transfer to a 2-1/2 quart baking dish.

Cover and bake at 350F for 1 hour. Garnish with snipped parsley if desired.


Anmerkungen zum Rezept: