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Bean Curd Skin Rolls
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die Zutaten:
Bean Curd Skin Rolls
Sheets fresh bean curd skin, approx. 20 cm x 20 cm
Sauce
1 mittelRed chili pepper (minced)
1 TeelöffelGinger minced
1 TeelöffelShallot chopped
1 Esslöffelvinegar
1 1/2 Teelöffellight soy sauce
1 Teelöffeldark soy sauce
1/2 Teelöffelsugar
1/2 Teelöffelsesame oil
1/2 Esslöffelwater
Filling
Dried black Chinese mushrooms *
Pieces dried bean curd cake
Celery stalk
1/4 Carrot whole
1/2 Teelöffelsesame oil
1/4 Teelöffelsalt
1/4 Teelöffelsugar
die Zubereitung:

* (or large fresh button mushrooms, approx. 40 g of either)

1. Mix sauce ingredients well.

2. Soak dried mushrooms for 20 to 30 minutes until soft, then shred filling vegetables and blanch for 1 minute. Drain and add seasonings.

3. Spoon a quarter of the filling mixture onto each bean curd skin sheet, rolling up and folding over the ends. Shallow-fry until crisp and golden.

4. If necessary, slice the rolls into sections to fit in serving dish. Pour sauce over.

From "Champion Recipes of the 1986 Hong Kong Food Festival". Hong Kong Tourist Association, 1986.


Anmerkungen zum Rezept: