Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Chicken Broccoli Vegetable Saute
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
2 Esslöffelmargarine divided
Skinless, boneless chicken breast halves (about 1 lb)
1 TasseCut-up broccoli
1/2 TasseThinly diced carrots
1 Tassemushrooms sliced
10 1/4 x ca. 30 gCampbell's Cream of Broccoli Soup
1/3 Tassemilk
1/8 Teelöffelpepper
die Zubereitung:

In skillet over medium heat, in 1 tablespoon hot margarine, cook chicken for 10 minutes or until browned on both sides. Remove chicken, keep warm.

In same skillet, in remaining margarine, cook broccoli, carrots and mushrooms for 5 minutes, stirring often. Stir in soup, milk and pepper.

Heat to boiling.

Return chicken to skillet. Reduce heat to low, simmer for 5 minutes or until chicken is fork tender. Garnish with lemon slices.


Anmerkungen zum Rezept: