Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
2 Dose | Tomato sauce(15oz) |
1/4 Tasse | Onion, instant minced |
1 Esslöffel | chilli powder |
1/2 Teelöffel | salt |
1/4 Teelöffel | Cumin ground |
1/4 Teelöffel | garlic powdered |
12 | Corn Tortillas |
8 x ca. 30 g | Cheddar cheese shredded |
1. Combine tomato sauce, onion, chili powder, salt, cumin and garlic powder in a saucepan; simmer, covered, 15 minutes. 2. Spread 1/4 cup sauce in the bottom of a greased 9-inch-square baking pan; top with a tortilla. 3. Spread tortilla with 2 tablespoons sauce; sprinkle with 2 rounded teaspoons cheese. 4. Repeat layering with remaining tortillas, sauce and cheese, ending with cheese. 5. Bake, uncovered, in preheated 350'F. oven 20 minutes, or until hot. 6. Remove tortilla stack to a serving platter; spoon sauce remaining in pan over the top. 7. Cut into wedges to serve.
MMMMM
Charrin' off the Ol' Point..from the O :-)
~- EZpoint V2.2
* Origin: "LaRK's" Place (1:343/26.3) ====================================================================== ====
Bbs: Computer Specialties Bbs Date: 08-12-93 (10:31) Number: 62716
Subj: recipe Conf: (149) Cooking
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
|