Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Cheese Enchilada Stacks
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
2 DoseTomato sauce(15oz)
1/4 TasseOnion, instant minced
1 Esslöffelchilli powder
1/2 Teelöffelsalt
1/4 TeelöffelCumin ground
1/4 Teelöffelgarlic powdered
12 Corn Tortillas
8 x ca. 30 gCheddar cheese shredded
die Zubereitung:

1. Combine tomato sauce, onion, chili powder, salt, cumin and garlic powder in a saucepan; simmer, covered, 15 minutes. 2. Spread 1/4 cup sauce in the bottom of a greased 9-inch-square baking pan; top with a tortilla. 3. Spread tortilla with 2 tablespoons sauce; sprinkle with 2 rounded teaspoons cheese. 4. Repeat layering with remaining tortillas, sauce and cheese, ending with cheese. 5. Bake, uncovered, in preheated 350'F. oven 20 minutes, or until hot. 6. Remove tortilla stack to a serving platter; spoon sauce remaining in pan over the top. 7. Cut into wedges to serve.

MMMMM

Charrin' off the Ol' Point..from the O :-)

~- EZpoint V2.2

* Origin: "LaRK's" Place (1:343/26.3) ====================================================================== ====

Bbs: Computer Specialties Bbs Date: 08-12-93 (10:31) Number: 62716

Subj: recipe Conf: (149) Cooking


Anmerkungen zum Rezept: