Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Rice Sticks With Vegetables
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
3 ca. 1 Literwater
1 PackungRice sticks (13 3/4 oz)
Stalks celery
4 x ca. 30 gChinese pea pods
1 x ca. 30 gOriental dried mushrooms *
1/4 Tasseoil
1 x ca. 450 gBean sprouts
1 Esslöffelcurry powder
1 Tassechicken broth
salt
soy sauce
die Zubereitung:

Bring water to boil and add rice sticks. Cook 2 minutes, then drain. Rinse with cold water and drain. Cut celery, pea pods and mushrooms into thin slices. Heat oil until hot and add rice sticks. Cook, stirring, until brown. Remove rice sticks from pan and drain. Add celery, pea pods, mushrooms and bean sprouts and cook over high heat 2 minutes, stirring constantly. Combine curry powder and chicken broth and add to pan. Season to taste with salt. Pour over rice sticks and toss to serve. Serve with soy sauce.

Created by: Golden Dragon, Chinatown, Los Angeles


Anmerkungen zum Rezept: