Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Banana Chocolate Pudding Cake
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
3/4 Tassecake flour
1/3 Tassemilk powder dry, nonfat
1 PackungChocolate pudding mix
1 Teelöffelbaking powder
eggs separated
1 Esslöffellemon juice
2 Esslöffelsugar
1/2 Tasseskim milk evaporated
1/2 Teelöffelvanilla
1 Prisesalt
1/2 TasseCool whip lite®
2 mittelBananas
die Zubereitung:

echo Exc calories, per serving. Designed for Week 4 or later.

1. Preheat oven to 350. Line bottom of 8x8x2 pan with wax paper; spray sid

2. Onto wax paper, sift together flour, dry milk, pudding mix, and baking

3. In large mixing bowl, combine egg yolks and sugar; using electric mixer

4. In separate bowl, using clean beaters, beat egg whites with salt til st

5. Pour batter in baking pan. Bake 25-30 minutes til cake tester comes out

6. Let cake cool 5 minutes. Remove from pan. Set on wire rack to cool.

7. Remove wax paper from cooled cake; transfer cake to serving platter and Decoratively arrange banana slices over whipped topping. To serve, cut cake


Anmerkungen zum Rezept: