Rezept: |

Rezept drucken
|

ins Rezeptbuch legen
|

als email versenden
|

MealMaster - Ansicht
|

Rezept als PDF
|

Rezept benoten
|

Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
1 Teelöffel | Unflavored gelatine |
2 Esslöffel | water cold |
1/2 Tasse | sugar |
1/4 Tasse | Hershey's® european cocoa |
1/4 Tasse | water |
2 Esslöffel | milk |
1 Teelöffel | vanilla |
1 Tasse | whipping cream |
1/4 Teelöffel | orange peel grated |
1. In custard cup, sprinkle gelatine over 2 tablesppons cold water; let
stand 1 minute.
2. In small saucepan, combine sugar, cocoa, and water; cook over low
heat, stirring constantly, until hot and slightly thickened. 3. Remove form heat; add softened gelatine, stirring until dissolved.
Blend in milk and vanilla; cool.
4. In a small mixer bowl, combine whipping cream and orange peel; beat
until stiff. Gradually add chocolate mixture to whipped cream. 5. Spoon into dessert dishes; refrigerate at least 1 hour.
format
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
|