Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
4 | Medium Tomatoes, drained, finely chopped |
1/2 Tasse | Onion chopped |
1/2 Tasse | celery chopped |
1/4 Tasse | green pepper chopped |
1/4 Tasse | Olive or cooking oil |
3 Esslöffel | Green chili peppers, canned, chopped |
2 Esslöffel | red wine vinegar |
1 Teelöffel | Mustard seed |
1 Teelöffel | coriander seed crushed |
Combine tomatoes, onion, celery, green pepper, olive or cooking oil, green chili peppers, vinegar, mustard seed, coriander seed, 1 t salt, and dash of pepper. Cover; refrigerate several hours or overnight; stirring occasionally. Garnish with green pepper strips, if desired. Serve as a relish. Makes about 3 cups.
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
|