Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Barbecued Turkey and Vegetables
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 TasseBarbecue sauce
1/2 Tassewater hot
Skinless turkey thighs, cut in half, about 2 pounds
3 mittelPotatoes, unpeeled, cut in 8 pieces each
6 mittelCarrots, in 2 1/2x1/2" sticks
die Zubereitung:

In medium bowl, blend barbecue sauce with water. Layer turkey, potatoes and carrots in electric crockpot. Pour sauce mixture over top. Cover and cook on Low setting at least 9 hours. Remove turke yand vegetables with slotted spoon. Place on serving platter. Serve cooking juice over turkey and vegetables. Mc formatting by bobbi744@sojourn. Com

quality barbecue sauce is the secret. Cooking juices can be thickened with flour. Add small amount of hot liquid to 2-3 Tbsps flour in measuring cup. Stir and add back to crockpot, on High. Cook to thicken. Per serving: 380 calories, 9 g. Fat, 14% of total calories from fat, 85 mg. Cholesterol.


Anmerkungen zum Rezept: