Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Bavarian Dinner
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
2 DoseSauerkraut, Bavarian style, undrained (27 oz each)
2 x ca. 450 gPolish kielbasa sausage, precooked and cut into 3 inch pieces.
1 mittelOnion, thinly sliced and separated into rings
1 TeelöffelChicken bouillon, instant
1/2 Teelöffelcelery seed
die Zubereitung:

In bottom of slow cooking pot, layer 1 can sauerkraut, 1 lb sausage pieces, half the onion slices, 1/2 t boulllon and 1/4 t celery seed. Repeat layers. Cover and cook at setting #3 in West Bend cooker (low) for 7 ~ 9 hours or #5 in West Bend Cooker (high) for 3-4 hours. Serve with boiled potatoes and apple raisin salad.

Cooking for Fast Meal


Anmerkungen zum Rezept: