Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Bavarian Pot Roast for Crockpot
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
3 x ca. 450 gPot roast
1 Esslöffeloil
1 1/2 Teelöffelsalt
1/8 Teelöffelblack pepper
1/2 TeelöffelGinger ground
cloves
4 mittelApples
1 mittelOnions sliced
1/2 Tasseapple juice
4 Esslöffelflour
4 Esslöffelwater
die Zubereitung:

Rub top of meat with oil. Dust with salt, pepper, and ginger.

Insert cloves into meat. Core and quarter apples. Put apples and onions in bottom of crockpot. Cut roast into 2-3 pieces.

Put on top of apples and onions. Add apple juice. Cook on low while you're at work.

Come home, remove roast and apples. Make paste of flour and water. Add paste to liquid in crockpot and stir. Replace roast, cook on high until thickened.


Anmerkungen zum Rezept: