Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Bbq Meatballs
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
2 x ca. 450 gground beef
1 x ca. 450 gBulk pork sausage
1 kleinonion finely chopped
1 Tassemilk
Egg lightly beaten
2 Tassebread crumbs dried
2 Teelöffelsalt
1/2 Teelöffelpepper
1/2 TeelöffelAllspice (I use only one half of this amount)
Sauce
1 Esslöffeloil
1/4 Tasseonions minced
8 x ca. 30 gtomato sauce
1 Esslöffellemon juice
1 Esslöffelbrown sugar
1 1/2 Teelöffelsugar
1 TeelöffelWorcestershire Sauce
1/2 Teelöffelmustard dry
1/2 Teelöffelsalt
1/8 Teelöffelpepper
die Zubereitung:

Meatballs: Mix all ingredients for "Meatballs". Form into 1" balls. Cook in a single layer in a 350 degree oven for about 20-30 minutes or until browned. Remove and drain.

Sauce: Cook onion in oil till tender. Add remaining ingredients. Simmer 10 minutes. Place meatballs in a crock pot. Pour sauce over and keep warm.

Can be made a day or so ahead, refrigerated in the crock, and reheated. The sauce doesn't make a lot, just enough to coat the balls.


Anmerkungen zum Rezept: