Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
1 1/2 x ca. 450 g | Lean Beef Pot Roast |
1 | Onion chopped |
1 Tasse | Lima Beans, soaked overnight in water to cover |
2 | Potatoes, peeled and cut into quarters |
4 | Carrots, cut into 1-inch chunks |
1/2 Teelöffel | salt |
1/2 Teelöffel | black pepper ground |
2 | bay leaves |
Brown the pot roast in a nonstick pan with the onion. Combine with the remaining ingredients in a Dutch oven or crockpot. Add enough water to cover the ingredients. Cover tightly and simmer slowly in a 200-degree oven or crockpot overnight. Serves 6
One Serving = Calories: 386 Carbohydrates: 33 Protein: 39 Fat: 11 Sodium: 253 Potassium: 1223 Cholesterol: 72
Exchange Value: 4 Medium-Fat Meat Exchanges + 2 Bread Exchanges
~End Recipe Export-
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
|