Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Beef Stew with Apple Dumplings C/p
Zutaten für 8 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
5 x ca. 450 gStew beef; 1 1/2" cubes
1/2 Tasseflour
Beef bouillon cubes; crush
1/2 Teelöffelpepper
2 TasseOnions sliced
cloves garlic minced
1/2 Tassebeef broth
3/4 Tasseapple juice
2 Esslöffelvinegar
1 Teelöffelthyme
1 Teelöffelcurry
Dumplings
1 TasseApple sauce
Eggs well beaten
2 Teelöffelparsley chopped
2 Tasseflour
2 Teelöffelbaking powder
1 Teelöffelsalt
die Zubereitung:

Coat meat with mixture of flour, salt and pepper. Combine meat, onion, garlic, beef broth , apple juice, vinegar, thyme and curry in removable liner. Place liner in base. Cover and cook on auto 7 hours; or high 4 to 5 hours; or low 8 to 10 hours. Remove cover and place tablespoons of dumpling batter on top of stew. Cover and cook on high for 20 minutes. To make dumpling batter; blend applesauce with eggs and parsley; add flour, baking powder and salt and beat into egg mixture.


Anmerkungen zum Rezept: