Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Beef Stroganoff (Crockpot)
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
2 x ca. 450 gBeef to round steak, trimmed fat
1/2 x ca. 450 gFresh white mushrooms, sliced
1 BundScallions, choped
1 mittelonion sliced
1/4 Teelöffelthyme leaves dried
3/4 Tassesherry dry
3/4 TasseHomemade or canned beef broth
3/4 Teelöffelmustard dry
1/4 TeelöffelGarlic pepper
1 1/2 Tassesour cream
1/2 TasseQuick-mixing flour, such as Wondra
die Zubereitung:

1. Cut the beef into thin slices across the grain. PLace in a 4-quart electric slow cooker. Add the mushrooms, scallions, onion, thyme, sherry, broth, dry mustard, and garlic pepper. Mix well.

2. Cover and cook on the low heat setting about 8 hours, or until the beef is tender, stirring once, if possible. Increase the heat setting to high.

3. Mix together the sour cream and flour until thoroughly blended. Stir a little of the hot liquid from the slow cooker into the sour cream mixture; then stir the sour cream mixture into the slow cooker, mixing well. Cover and cook on high 30 to 40 minutes, or until thickened slightly.

Entered by: Lawrence Kellie


Anmerkungen zum Rezept: