Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Beef Tips+++fggt98b
Zutaten für 9 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1/2 Tasseflour
1 Teelöffelsalt
1/8 Teelöffelpepper
4 x ca. 450 gBeef or sirloin tips
1/2 Tassegreen onions chopped
2 TasseSliced mushrooms (4 oz)* Or
1/2 x ca. 450 gmushrooms sliced
1 DoseCondensed beef broth**
1 TeelöffelWorcestershire Sauce
2 TeelöffelTomato paste or ketchup
1/4 TasseDry red wine or water
3 Esslöffelflour
Buttered noodles
die Zubereitung:

*sliced mushrooms, drained; **(10-1/2) oz can Combine 1/2 cup flour with the salt and pepper and toss with beef cubes to coat thoroughly. Place in crock-pot. Add green onions and drained mushrooms.

Combine with beef broth, Worcestershire sauce and tomato paste or ketchup. Pour over beef and vegetables; stir well. Cover and cook on Low setting for 7 to 12 hours. One hour before serving, turn to High setting. Make a smooth paste of red wine and 3 tablespoons flour; stir into crock-pot, mixing well.

Cover and cook until thickened. Serve over hot buttered noodles. 8 to 10 servings (about 3 quarts) Dee Penrod, FGGT98B


Anmerkungen zum Rezept: