Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Beer Beef Stew C/p
Zutaten für 8 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
3 Esslöffelcooking oil
4 grossOnions sliced
4 x ca. 450 gStew beef; 1" inch cubes
1/4 Tasseflour
1 Teelöffelsalt
1/4 Teelöffelpepper
Bayleaf
1/2 Teelöffelthyme
7 x ca. 30 gBeer; not "lite" beer
Beef bouillon cubes; dissolve in 1/3 cup water
die Zubereitung:

Combine onions and cooking oil in removable liner. Place liner in base. Cover and cook on high 30 to 40 minutes or until onions are soft. Coat meat with mixture of flour, salt and pepper. Add meat and all other ingredients to removable liner in base. Cover and cook on auto 6 hours; or low 7-9 hours; or high 4 hours. To thicken sauce for gravy, uncover and cook on high 20 to 30 minutes before serving. Serve over noodles.


Anmerkungen zum Rezept: