Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
2 Tasse | water |
1 Tasse | Corn -- whole kernel |
1 Tasse | potato chopped |
1 Tasse | celery chopped |
1/2 Tasse | Carrot sliced |
1/2 Tasse | Onion chopped |
2 | Cubes |
1/2 Teelöffel | Tabsco pepper sauce |
1 | Jar 16oz |
1 x ca. 450 g | ground beef |
1/4 Tasse | bread crumbs |
1 gross | egg |
1/2 Teelöffel | salt |
1/2 Teelöffel | tabasco sauce |
Beef bouillon
Cheez Whiz
Meatballs: mix ingredients together thoroughly. Shape into medium size meatballs.
Place uncooked meatballs and all other ingredients, except Cheez Whiz, in electric slow cooker. Stir gently. Cover and cook on setting # 2 (low) for 8 to 10 hours. Before serving add Cheez Whiz, stirring gently until well blended.
~0500
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
|