Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Chicken Cacciatore C/p
Zutaten für 8 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
Chickens; fryers, 2 1/2 lb each, cut up
1/2 Tasseflour
1 Teelöffelsalt
1 Esslöffelpaprika
4 Esslöffelcooking oil
cloves garlic minced
Onions sliced
1 Tassegreen pepper diced
1 DoseTomatoes; 2 lb. 3 oz.
1 DoseTomato paste; 8 oz.
Chicken bou'ln cubes, crush
1 Teelöffeloregano
1/2 Teelöffelbasil
1/4 Teelöffelpepper
Bayleaf crumbled
1/2 Tassered wine dry
die Zubereitung:

Wash and dry chicken pieces; shake in bag with flour, salt and paprika. Heat oil in skillet and brown chicken pieces. Remove chicken and drain on paper towels. Saute peppers and onion until soft but not brown. Add garlic and saute for 30 seconds more. Layer chicken and vegetable mixture in removable liner. Add remaining ingredients. Place liner in base and cover. Cook on auto for 4-5 hours, low 6-8 hours or highfor 3-4 hours.


Anmerkungen zum Rezept: