Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Chicken Cassandra+++fggt98b
Zutaten für 8 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
3 x ca. 450 gChicken fryer *
1/3 TasseItalian salad dressing
1 1/2 TasseRaw rice; long-grain
2 TasseStewed tomatoes; chopped**
1/2 Tassewhite wine dry
1 Teelöffelitalien seasoning
1/8 Teelöffelcelery seed
1 1/2 Teelöffelsalt
1 PackungBrussels sprouts; frozen***
die Zubereitung:

*Cut into serving pieces; **(16 oz) ea; chopped; ***broken apart Rinse chicken pieces and pat dry.

In skillet, saute` chicken in Italian salad dressing over medium heat. Mix rice, tomatoes, wine, seasonings and Brussles sprouts in crock-pot. Top with chicken. Cover and cook on Low setting for 4 to 6 hours. 8 servings (about 3 quarts) Dee Penrod, FGGT98B

(To make this even lower in fat, remove skin and all visible signs of fat from chicken before browning in salad dressing and be sure to use light or fat free salad dressing.)


Anmerkungen zum Rezept: